VerDe-Projects BVBA

VerDe-Projects is een dynamische vastgoedontwikkelaar gespecialiseerd in de  ontwikkeling van woningen, appartementen, commerciële ruimtes en kantoren, zowel renovatie als nieuwbouw. De focus ligt voornamelijk op kleinschalige woonprojecten waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, ruimte, energiebewust wonen en duurzaamheid. Het architecturale ontwerp getuigt steeds van een tijdloze vormgeving (al dan niet binnen een historische omgeving).

Omdat VerDe-Projects haar woonprojecten in eigen aanneming uitvoert kan aan de klant een strakke planning gegarandeerd worden. Bij verkoop op plan krijgt de klant voldoende mogelijkheden om de nodige keuzes te maken om de woning/het appartement volledig af te werken naar eigen smaak.

VerDe-Projects is vooral gericht op de ruime omgeving van Gent. Neem gerust een kijkje bij onze lopende projecten en onze realisaties.

Kastanjehof

Trendy nieuwbouwproject in Wortegem-Petegem met 19 appartementen en 3 woningen (gunstige ligging tussen Oudenaarde en Waregem).

Meer info

Residentie Feestpaleis

Project met 25 appartementen in en naast het voormalig Feestpaleis te Beervelde (gelegen tussen Gent en Lokeren, nabij trein, bus en autosnelwegen).

Meer info

Kantoren Spijkerhof

436 m² kantoorruimte (1e verdieping) nabij station Gent-Dampoort op 2 minuten van centrum Gent, met parkeergelegenheid.

Meer info

Schakelwoningen Spijkstraat

Vernieuwbouwproject met 2 duplexappartementen op de grens tussen Sint-Amandsberg en Gent, met parkeergelegenheid.

Meer info

Verklaring over cookies